آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۸۴۸

عرضه اولیه مهر سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در فرابورس برگزار می‌شود

عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری مهر با نماد «مهر» روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بازار فرابورس برگزار می‌شود؛ این عرضه در دو مرحله برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری و عموم مردم انجام شده و با امکان بیمه‌کردن سهام، فرصت تازه‌ای برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اطلاعیه رسمی شرکت فرابورس ایران، عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌ گذاری مهر با نماد «مهر» روز سه‌ شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. این عرضه در قالب دو مرحله مجزا و به صورت ترکیبی انجام می‌شود که طی آن مجموعاً ۳۶۰ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت به بازار ارائه می‌شود.

 جزئیات عرضه اولیه مهر مرحله اول و دوم

 ویژه صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلطدر این مرحله، ۱۲۰ میلیون سهم معادل ۴ درصد از کل سهام به روش حراج عرضه می‌شود. هر کد معاملاتی در این مرحله امکان خرید تا ۱،۵۰۰،۰۰۰ سهم را خواهد داشت. قیمت ارزش‌گذاری هر سهم در این مرحله ۳،۱۱۳ ریال اعلام شده است.

 برای عموم سرمایه‌گذاران حقیقی در مرحله دوم، ۲۴۰ میلیون سهم معادل ۸ درصد از سهام با قیمت ثابت کشف‌ شده در مرحله اول به مردم عرضه می‌شود. سقف خرید برای هر کد معاملاتی در این مرحله ۵۰۰ سهم خواهد بود که با قیمت فعلی حدود ۱۵۷ هزار تومان نقدینگی نیاز دارد.

 چگونه در عرضه اولیه مهر شرکت کنیم؟

سرمایه‌گذاران می‌توانند از دو روش زیر برای ثبت سفارش خرید استفاده کنند؛ آنلاین از طریق سامانه معاملاتی «اکسیر» کارگزاری کاریزما در زمان اعلام‌شده توسط ناظر بازار.آفلاین (خودکار)، با ثبت سفارش زودتر، کارگزاری به صورت خودکار خرید را برای شما انجام می‌دهد.

 

از ویژگی‌های متمایز این عرضه، اختصاص اوراق اختیار فروش تبعی با نماد «همهر ۰۵۰۲» است. این اوراق که توسط شرکت سرمایه‌گذاری سپه عرضه می‌شود تا تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ اعتبار دارد و قیمت اعمال آن ۳۰٪ بالاتر از قیمت کشف‌شده خواهد بود. این ابزار به عنوان بیمه سهام در برابر افت قیمت عمل می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار