آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۴۷۵
در پاسخ به SNNTV؛

استاندار گیلان: مشکلی با واردات نداریم مشکل این است که برنج ارزان وارد می‌شود/ شهریور، مهر و آبان واردات انجام نشود تا کشاورزان محصولات خود را بفروشند

استاندار گیلان در نشست خبری با تأکید بر ضرورت حمایت از کشاورزان، خواستار توقف واردات برنج در ماه‌های شهریور، مهر و آبان شد تا کشاورزان بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.
استاندار گیلان: مشکلی با واردات نداریم مشکل این است که برنج ارزان وارد می‌شود/ شهریور، مهر و آبان واردات انجام نشود تا کشاورزان محصولات خود را بفروشند

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در نشست خبری و در پاسخ به SNNTV با اشاره به موضوع واردات برنج اظهار داشت: «مشکلی با واردات نداریم، مشکل این است که برنج ارزان وارد می‌شود. اگر برای واردات برنج ارز ترجیحی داده نشود و ارز با قیمت واقعی تخصیص یابد، آن وقت قیمت تمام‌شده برنج قطعاً این نخواهد بود و برنج گیلان و مازندران هم دچار مشکل نخواهد شد.»

وی افزود: «تقاضای ما این است هنگامی که برنج برداشت می‌شود، که تقریباً شهریورماه است، حداقل در ماه‌های شهریور، مهر و آبان واردات صورت نگیرد تا کشاورزان عزیز گیلانی و مازندرانی محصولات خود را بفروشند.»

استاندار گیلان همچنین درباره زیرساخت‌های ارتباطی استان اظهار داشت: «برای تقویت دکل صداوسیما در آستارا منتظر منابع ملی هستیم.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار