آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۵۰۹

راه‌اندازی ۵۴ سایت ارتباطی در گرمی و انگوت

مدیرکل ارتباطات اردبیل از احداث ۵۴ سایت تلفن همراه در گرمی و انگوت خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهریار سرداری روز سه‌شنبه در نشست شورای راهبری مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با تاکید بر تکمیل پروژه‌های ارتباطی باقی‌مانده در شهرستان‌های گرمی و انگوت، به تعهد وزارت ارتباطات نسبت به پوشش ارتباطی روستاهای بالای ۲۰ خانوار اشاره کرد و گفت: طراحی و جانمایی سایت‌های ارتباطی در مناطق هدف به‌گونه‌ای انجام می‌شود که امکان پوشش چند روستا به‌صورت هم‌زمان فراهم باشد.

وی با اشاره به اینکه ۸۸.۹ درصد از روستاهای انگوت زیر پوشش خدمات صوتی بوده و حدود ۷۰ درصد نیز از خدمات اینترنت همراه بهره‌مند هستند، عنوان کرد: از مجموع ۵۰ سایت تلفن همراه ابلاغ شده برای شهرستان گرمی تا کنون تعداد ۱۵ سایت راه‌اندازی شده و از ۴۲ سایت ابلاغی برای شهرستان انگوت نیز تعداد ۲۳ سایت ارتباطی به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای اتصال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار انگوت به شبکه ارتباطی پایدار و اینترنت پرسرعت تا پایان برنامه هفتم اضافه کرد: با وجود لزوم کمک در تامین هزینه‌های نامتعارف ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق سخت‌گذر، با رشد سه‌برابری پهنای باند ورودی به استان اردبیل در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر ظرفیت ارتباطی وجود ندارد.

وی همچنین از آغاز اجرای پروژه فیبرنوری در شهرستان انگوت از اوایل سال ۱۴۰۵ خبر داد و افزود: اجرای این طرح زمینه‌ساز افزایش کیفیت و پایداری خدمات ارتباطی در سال‌های آینده خواهد شد.

سرداری بیان کرد: با توجه به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و پایداری ارتباطات نیز برای جلوگیری از سرقت‌های مکرر کابل‌های مخابراتی باید بخشداری‌ها و دهیاری‌ها همه تجهیزات، ماشین‌آلات راه‌سازی و سایر امکانات خود را به منظور سرعت‌بخشی به تبدیل کابل‌های مسی به فیبرنوری در شهرها و روستاهای زیر پوشش در اختیار مخابرات منطقه اردبیل قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار