آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۲۴۵
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار شد:

تعیین جرم برای ارائه اطلاعات نادرست به دولت در دهک بندی‌ها

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای ارائه اطلاعات نادرست به دولت باید جرم تعیین شود و در جریان دهک‌بندی‌ها ارائه اطلاعات نادرست وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در دیدار با حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، گفت: کار‌های وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی بسیار گسترده است و امیدواریم که درگیر مسائل حاشیه‌ای نشویم.

وی با اشاره به اینکه در جریان دهک‌بندی‌ها ارائه اطلاعات نادرست وجود دارد، تاکید کرد: برای ارائه اطلاعات نادرست به دولت باید جرم تعیین شود.

او افزود: دولت به دلیل رد بدهی‌های خود شرکت‌هایی را به وزارت کار داده که متاسفانه بهره‌ور نیستند.

میدری بیان کرد: وظیفه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی حمایت از کسب و کار‌های خرد است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هنرستان‌ها با شرکت‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای باید با هم تعامل داشته باشند تا آموزش‌ها کاربردی باشد.

او گفت: متاسفانه در حال حاضر تعاونی‌های ما ناکارآمد هستند و باید مسکن‌سازان را از کارگران جدا کرد.

وی اعلام کرد: در بسیاری از مناطق زیرساخت‌هایی، چون مدرسه، جاده و برق هم رفته است، اما هنوز کاهش فقر را نداشتیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار