آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۷۲۴
وزیر کشور:

کرمان می‌تواند به بهشت سرمایه گذاری‌ها تبدیل شود

وزیر کشور تاکید کرد: کرمان با توجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی که دارد می‌تواند به بهشت سرمایه گذاری‌ها تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی وزیر کشور در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایه گذاری استان کرمان افزود: کرمان با توجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی که دارد می‌تواند به بهشت سرمایه گذاری‌ها تبدیل شود.

او با بیان اینکه باید امنیت سرمایه‌گذاری ایجاد، تسهیل و رفع موانع در این مرکز حاکم شود تا فکر سرمایه گذار درگیر کار، تولید و سرمایه‌گذاری باشد و به سمت پیچیدگی‌های اداری نرود، اعلام کرد: یکی از گزارش‌هایی که وزن زیادی در ارزشیابی استان‌ها دارد، مقوله سرمایه گذاری است.

وی با بیان اینکه فرصت‌های بسیار خوبی در استان کرمان وجود دارد تاکید کرد: قرار گرفتن در مسیر ترانزیت آسیای میانه به آب‌های آزاد، اتصال شبکه حمل و نقل ریلی به کرویدور‌های ملی و بین المللی، قرار گرفتن در شبکه ریلی شمال شرق به جنوب و وجود پنج فرودگاه فعال از ظرفیت‌های موجود در استان کرمان محسوب می‌شود.

وزیر کشور افزود: شاخص امنیت در سرمایه گذاری استان کرمان رتبه چهار کشور است و بستر برای سرمایه گذاری در استان فراهم است، البته نیاز به ترمیم و اصلاح شبکه‌های حمل و نقل ریلی و ... دارد.

مومنی با اشاره به وجود وفاق و همدلی در استان کرمان تصریح کرد: این بزرگ‌ترین سرمایه است که فکر و گفتمان مشترک برای استان شکل بگیرد و کمک بسیار خوبی می‌تواند داشته باشد.

ا‌و گفت: صنایع خودروسازی، چهار گمرک فعال، ۲ منطقه ویژه اقتصادی، آثار تاریخی جهانی و ممتاز و ظرفیت‌های گردشگری زمینه‌های سرمایه گذاری بسیار خوبی برای استان کرمان هستند، البته شاخص‌هایی در کرمان وجود دارد که ممکن است از حد کشوری پایین‌تر باشد.

وزیر کشور با اشاره به رسیدگی به مشکلات سرمایه گذاری در شورای گفت‌و‌گو دولت و بخش خصوصی و کارگروه رفع موانع تولید استان‌ها گفت: ۵۱ واحد تولیدی به تملک شبکه بانکی درآمده و این واحد‌ها مدتی تولید می‌کردند و به دلایلی نتوانستند تعهدات انجام دهند که شبکه بانکی آن را تملک کرد.

او اعلام کرد: هر واحد تولیدی به تملک بانک امتیاز منفی برای اقتصاد استان و معیشت مردم است؛ احداث مرکز خدمات را در کرمان به فال نیک می‌گیریم و پروژه‌های نیمه تمام دولتی و خصوصی باید به سرانجام و اتمام برسد تا آثار اقتصادی در این استان داشته باشد.

وی گفت: واحد‌های تولیدی راکد شده، باید فعال شوند و کارخانه نوآوری کرمان با این مهم پیوند بخورد تا شاهد شکوفایی اقتصادی استان و کاهش نرخ بیکاری باشیم، بالا بودن نرخ بیکاری با این همه ظرفیت در استان کرمان زیبنده نیست.

وزیر کشور ادامه داد: برخی واحد‌های تولیدی به دلیل مشکلات مالی از سوی بانک‌ها تملک شدند که خسران و ضرر بزرگی برای اقتصاد منطقه است و بانک‌ها را به جای کمک از تولید به سمت بنگاه داری سوق می‌می دهد.

او اعلام کرد: در این چند سال رویکرد جدیدی شکل گرفته است و امیدوارم با حمایت استاندار و مسئولان گسترش بیشتری پیدا کند. اگر همه به این گفتمان برسیم که مجوز‌های بی نام به منزله نمایشگاهی است که خریدار به این نمایشگاه مراجعه می‌کند، بسیار موثری است. ایرانیان خارج از کشور به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند ما برای سرزمین مادری سرمایه داریم، اما نمی‌دانند کجا و چطور باید هزینه کنیم.

مومنی افزود: سرمایه گذار باید به دنبال سود باشد که هم دینش را به سرزمینش ادا کند و هم سود ببرد و مجوز‌های بی نام یک نمایشگاه در این رابطه است که البته زمینه‌های رانت و فساد را هم از بین می‌برد.

او تاکید کرد: این مجوز‌های بی نام زمان زیادی را صرفه جویی می‌کند که شما ایده‌ها و زمینه‌ها را از طرف سرمایه‌گذار خلق و ایده‌ها را تبدیل به طرح و مجوز می‌کنید و در ویترین می‌گذارید، این بسیار با ارزش است البته نباید مجوز‌های بی نام در حد شعار بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار