آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۹۹۷

رقابت تیم‌های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی

با برگزاری رویداد تخصصی "مپکا" تیم‌های استارت‌آپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماند‌های کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران با عنوان مپکا در روز ۲۳ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود.

محور‌های این رویداد تخصصی شامل پایش میزان و ارزش اقتصادی پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش‌های مرسوم و فناوری‌های نوظهور، فرآوری پسماند و ضایعات و تولید مواد اولیه غذیی و دارویی و غیره، روش‌های نوین فرآوری، بسته‌بندی و انبارداری برای کاهش ضایعات، توسعه فناوری تولید خوراک دام از پسماند و ضایعات کشاورزی و توسعه زیست فناوری تولید مواد ارزشمند از پسماند و ضایعات می‌شود.

فرمولاسیون فرآوری و تولید محصولات غذایی مطابق با نیاز‌های احصاء شده از دیگر محور‌های این رویداد به شمار می‌رود.

تیم‌های برگزیده مشمول جوایزی، چون استقرار در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی جهت تولید نمونه آزمایشی، اعتبارسنجی و منتورینگ ایده‌ها، کمک به فرآیند تجاری‌سازی و انعقاد قرارداد پژوهشی خواهند شد.

علاوه بر آن به پنج تیم برتر تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان (در قالب گرنت پژوهشی) اعطا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار