آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۶۳
رئيس دانشگاه باقرالعلوم(ع):

مداحان نباید در مسائل تخصصی حوزه دین وارد شوند

رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: مداحان نباید در مسائل تخصصی حوزه دین ورود پیدا کرده و به خود اجازه دهند درباره هر مسئله ای به اظهارنظر بپردازند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام دكتر محمد جواد ارسطا، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در جمع کارکنان و دانشجویان این دانشگاه ضمن تسلیت وفات حضرت ام البنین (س) گفت: مداحان نباید در مسائل تخصصی حوزه دین ورود پیدا کرده و به خود اجازه دهند درباره هر مسئله ای به اظهارنظر بپردازند.
 
وي تصریح کرد: متاسفانه امروزه در جامعه ما زمينه اظهارنظر براي علما وجود ندارد و این در حالی است که می بینیم برخي اقشار ديگر چون مداحان در تمام مسائل كشور اظهارنظر مي كنند.
 
رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) اضافه کرد: واقعا مایه تاسف است که در مجالس عزاي اهل بيت(ع) شاهديم مداحان بيشتر از علما و بزرگان مورد توجه هستند و وقت چنداني براي علما و استفاده از بيانات آنها در مجالس لحاظ نمي گردد.
 
ارسطا همچنین با اشاره به حديثي از پيامبر اكرم(ص)، مبنی بر اهميت و جایگاه رفیع علم گفت: رفتن دانش و علم به اين است كه حاملان علم و دانشمندان از ميان امت بروند، چرا که با رفتن آنها علم هم از ميان جامعه رخت بر مي بندد.
 
وي خاطرنشان کرد: علماي ديني جامعه ما، مراجع عظام تقليد، مقام معظم رهبري و مجتهدين هستند كه بايد از محضر آنها استفاده كرد و بايد زمينه را فراهم كنيم كه اين علما بتوانند اظهار نظر كنند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار