آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۳۹۸
استاندار خراسان رضوی:

خواف می‌تواند موتور پیشران توسعه شرق کشور باشد

استاندار خراسان رضوی، حضور شهرستان خواف در نمایشگاه مشهد اینوکس را مقتدرانه و برنامه ریزی شده خواند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، غلامحسین مظفری در مراسم امضای ۸ تفاهم‌ نامه شهرستان خواف در حاشیه نمایشگاه مشهد اینوکس، با ابراز خرسندی از فضای با نشاط و برنامه‌ ریزی‌ شده نمایشگاه، آن را نقطه آغاز تحول در مسیر اقتصادی استان توصیف کرد.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت راهبردی این نمایشگاه در نقشه اقتصادی کشور افزود: «نمایشگاه مشهد اینوکس باید به‌عنوان رویدادی سالانه در تقویم نمایشگاهی کشور و استان ثبت شود؛ موضوعی که با حمایت وزارت اقتصاد و دارایی، به‌ ویژه آقای سیدی، در حال تحقق است.»

مظفری با اشاره به حضور چشمگیر شهرستان‌ های مختلف در این رویداد، حضور مقتدرانه و برنامه‌ ریزی‌ شده شهرستان خواف را مورد قدردانی ویژه قرار داد و از تلاش‌ های نماینده مجلس، فرماندار و دیگر مسئولان خواف تجلیل کرد.

وی همچنین به نقش پررنگ شرکت‌ های بزرگ معدنی و فولادی فعال در سنگان و خراسان اشاره کرد و گفت: حضور رسمی این شرکت‌ ها در نمایشگاه، نشان از اهمیت دادن به توسعه اقتصادی استان دارد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تفاهم‌ نامه‌ هایی که در حاشیه نمایشگاه امضا شده، اقدامی اساسی و کم‌ نظیر برای توسعه شرق کشور به‌ ویژه مناطق منتهی به سنگان خواهد بود.

مظفری با اشاره به ضرورت تکمیل طرح راه‌ آهن خواف و افزایش سرعت آن به استاندارد‌های لازم، بر تسریع اقدامات زیربنایی در این مسیر تأکید کرد و از تلاش‌ های پیشین مسئولان در این زمینه یاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار