آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۵۸۹

افتتاح ۲۱۲۵ واحد مسکونی در استان اردبیل تا پایان سال

استاندار اردبیل از افتتاح ۲۱۲۵ واحد مسکونی تا پایان امسال در مناطق مختلف استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه روز شنبه در جلسه وبیناری رئیس جمهور که با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیران کل راه و شهرسازی ۱۴ استان با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در حال برگزاری است، اظهار کرد: در این استان ۲۶ هزار واحد مسکونی در حال اجراست که از این تعداد بالغ بر ۲۱ هزار واحد در شهرستان اردبیل اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: پنج هزار واحد مسکن نیز در شهرستان‌های استان در مجموع با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد در دست اجراست.

استاندار اردبیل گفت: هم‌اکنون ۷۰۰ واحد مسکن در استان آماده افتتاح است ولی به دلیل در دست اجرا بودن آماده‌سازی مراحل محوطه‌سازی، این واحدها طی ماه‌های آینده در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار