آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۵۳۲

کشف احتکار ۷۰۹ تن برنج در شهرری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۷۰۹ تن برنج احتکارشده در یک انبار واقع شورآباد خبر داد و گفت: ارزش این محموله بالغ بر ۴۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مأموران این پلیس موفق به کشف محل احتکار کالا در محدوده شهرری شدند.

وی افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کالای اساسی در انباری واقع در خیابان ۶۰ متری شورآباد تخلیه و دپو شده و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال می‌شود.

افشاری بیان کرد: مأموران این پلیس بازرسی از محل مذکور را انجام دادند که مشخص شد این مکان یک باب انبار کالای بازرگانی عمومی است. در بازرسی‌ها مشاهده شد مقادیری برنج در محل دپو شده که فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی بوده و کالا‌ها در سامانه جامع تجارت و انبار‌ها نیز ثبت نشده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: کالا‌های کشف‌شده شامل ۷۰۹ تن برنج ایرانی بوده است که در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

وی با بیان اینکه کارشناسان، ارزش ریالی اموال کشف‌شده را بیش از ۴۲ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، اضافه کرد: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌شود؛ لذا از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه قاچاق یا احتکار کالا، موضوع را از طریق شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار