آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۶۱۱

اتصال ۱۴۷۰ روستا به اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره روند اتصال روستا‌ها به اینترنت و آخرین اقدامات انجام شده در این زمینه توضیح داد درحال حاضر ۱۰ هزار روستا را شناسایی کرده‌اند که ارتباط بی‌کیفیت داشته یا ارتباط نداشته‌اند، اما تاکنون ۱۴۷۰ روستا از ارتباط با کیفیت برخوردار هستند و بقیه در دستور کار قرار دارد.
اتصال ۱۴۷۰ روستا به اینترنت

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، توسعه عدالت ارتباطی از اولویت‌های مهم وزارت ارتباطات محسوب می‌شود و اجرای چنین طرح‌هایی زمینه بهره‌مندی روستاییان از خدمات هوشمند در حوزه‌های آموزش، بهداشت، کشاورزی و تجارت الکترونیک را فراهم می‌کند.

براساس برنامه هفتم توسعه، تا پایان این برنامه ۱۰۰ درصد روستا‌های بالا‌های ۲۰ خانوار باید به شبکه ملی اطلاعات، اتصال پرسرعت داشته باشند چراکه این تکلیف قانونی وزارت ارتباطات و دولت در بخش ارتباطات روستایی تا پایان برنامه هفتم توسعه است.

کلان پروژه فیبرنوری که ذیل شبکه ملی اطلاعات قرار دارد می‌تواند روند اتصال روستا‌ها به اینترنت را تسریع کند و شهروندان به واسطه آن طعم شیرین فناوری و دسترسی به اینترنت را بچشند.

سید ستارهاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اخیرا درباره توسعه اینترنت در شهر‌ها و روستا‌ها توضیح داده است که در این زمینه پروژه فیبرنوری را در دستور کار خود قرار داده‌اند. به اعتقاد وی تکلیفشان در این کلان پروژه ایجاد ۲۰ میلیون پوشش است و اگر ارتباط وجود داشته باشد می‌تواند گفت که این پروژه پیش‌رفته و از خدمات الکترونیکی استفاده شده است.

وزیر ارتباطات درباره تعداد روستا‌های متصل به اینترنت همچنین گفت درحال حاضر ۱۰ هزار روستا را شناسایی کرده‌ایم که یا ارتباط بی‌کیفیت یا ارتباط نداشته‌اند، اما تاکنون ۱۴۷۰ روستا از ارتباط با کیفیت برخوردار هستند و بقیه در دستور کار قرار دارد.

بررسی آخرین وضعیت اتصال روستا‌ها به اینترنت

در این راستا مدیر مخابرات منطقه قزوین از اتصال ۱۳۶ روستا به اینترنت پر سرعت در قزوین خبر داد. این مقام مسئول تأکید کرد در راستای عدالت و توسعه متوازن، اینترنت روستایی در بستر تلفن همراه دنبال شده و در سه سال گذشته ۱۳۶ روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند؛ همچنین در ۱۲۲ روستا سرویس ADSL ارائه می‌شود و امسال هم تاکنون ۲۰ روستا به آنها ابلاغ شده است.

اتصال ۱۸۰۰۰ روستایی کهگیلویه و بویراحمدی به اینترنت پرسرعت از دیگر مواردی بود که اخیرا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درباره آن توضیحاتی ارائه کرد.

به گفته وی طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان سال ۱۴۰۴ تعداد ۶۵ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد که در مجموع قریب ۵۰۰۰ خانوار و ۱۸ هزار نفر جمعیت را شامل می‌شود.

البته لازم به ذکر است که اواخر اردیبهشت ماه ۱۰ روستا در چابهار به اینترنت پرسرعت متصل شدند. براساس اعلام رسمی با بهره‌برداری از این سایت، روستا‌های موتور مولاداد جدگال، میرآباد، موتور دادمحمد راهبر، عورکی عبدالرحمن درفشه بازار، موتور رسول‌بخش درکاله، برکت توش بازار، نوازان خرم، موتور جان‌محمد درکلاله، خدابخش ترکانی بازار و موتور احمد جدگال زیر پوشش شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار