آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۷۰۵

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد معرفی شد

  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حسین دشتی را با حفظ سمت (معاون فرهنگی ارشاد یزد)، به عنوان سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید عباس صالحی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حسین دشتی را تا انتصاب مدیرکل جدید به عنوان سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد منصوب کرد.

در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به حسین دشتی آمده است:

با توجه به پایان یافتن مأموریت جناب آقای احسان عابدی در این سمت، از تلاش‌ها و خدمات ایشان تقدیر و تشکر می‌کنم.

حسین دشتی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد پیوسته حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه امام صادق (ع) و دکتری جزا و جرم شناسی از دانشگاه میبد است، دشتی پیش از این معاون فرهنگی- رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بود.

پیش از این احسان عابدی از سال ۱۴۰۰ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار