آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۵۶۹

جذب ۱۸ هزار نیرو و صدور ۶۰۰ مجوز استخدامی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان مدیریت سیستان و بلوچستان گفت: طی سه سال گذشته ۱۸ هزار نیرو جذب و ۶۰۰ مجوز استخدامی جدید دریافت شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهرداد عرب اول با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه نیروی انسانی، اظهار کرد: هرچند ۴۵ درصد از پست‌های اداری سیستان و بلوچستان بلاتصدی است، اما گام‌های مثبتی برای جبران این کمبود و بهبود وضعیت منابع انسانی برداشته شده است.

وی با تاکید بر اهمیت نگهداشت نیروهای متخصص، افزود: حدود ۶۱ درصد از نیروهای استخدامی جذب‌شده در سال‌های اخیر از سیستان و بلوچستان انتقالی گرفته‌اند که این موضوع لزوم توجه بیشتر به ایجاد انگیزه، ارتقاء کیفیت زندگی شغلی و فراهم‌سازی شرایط ماندگاری برای نیروهای انسانی در استان را دوچندان می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: در نشست تخصصی بررسی راهکارهای ارتقاء بهره‌وری در ۲ حوزه کلیدی آب و منابع انسانی، کارشناسان و اساتید دانشگاه به بررسی راهبردهایی پرداختند که می‌تواند زمینه تحقق سهم ۳۵ درصدی بهره‌وری در رشد اقتصادی را فراهم کند.

وی با اشاره به اهمیت برنامه هفتم توسعه، افزود: تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی کشور در گرو افزایش بهره‌وری بوده و سیستان و بلوچستان با تکیه بر ظرفیت‌های موجود، آماده ایفای نقش مؤثر در این مسیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار