آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۷۷۴
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

بیش از ۱۲ هزار نخبه ایثارگر شناسایی شدند / راه‌اندازی برج فناوری برای دانش‌پژوهان شاهد+فیلم

سعید اوحدی در مراسمی در کرج اعلام کرد که بیش از ۱۲ هزار نخبه و سرآمد در جامعه ایثارگری کشور شناسایی شده‌اند.
بیش از ۱۲ هزار نخبه ایثارگر شناسایی شدند / راه‌اندازی برج فناوری برای دانش‌پژوهان شاهد+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از شناسایی بیش از ۱۲ هزار نخبه و سرآمد در جامعه ایثارگری کشور خبر داد و گفت: این نخبگان با شاخص‌های بنیاد ملی نخبگان ارزیابی شده‌اند.

سعید اوحدی در مراسمی در کرج با اشاره به حمایت‌های علمی و فناورانه از ایثارگران اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، برج فناوری ویژه دانش‌پژوهان شاهد و ایثارگر راه‌اندازی شده است.

وی همچنین از ایجاد صندوق حمایت از نوآوران در بنیاد شهید خبر داد و افزود: این صندوق با هدف پشتیبانی از ایده‌ها و طرح‌های فناورانه نخبگان ایثارگر تأسیس شده است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار