آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۵۷۳
پس از ۱۵ ساعت؛

مشکل قطعی تلفن و اینترنت در شهداد رفع شد

بخشدار شهداد گفت: مشکل قطعی تلفن ثابت و سیار، ارتباطات رادیویی و اینترنت در بخش شهداد از توابع شهرستان کرمان پس از ۱۵ ساعت ، رفع شد.

محسن محمدی بخشدار شهداد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعلام کرد: سرانجام پس از حدود ١٥ ساعت تلاش نیرو‌های فنی و تخصصی شرکت زیر ساخت و مخابرات، مشکل قطعی تلفن ثابت و سیار، ارتباطات رادیویی و اینترنت در بخش شهداد از توابع شهرستان کرمان از حدود ساعت ٢٢ شامگاه شنبه رفع شد.

وی افزود: هم اکنون وضعیت ارتباطات تلفن ثابت و تلفن همراه و اینترنت به وضعیت عادی بازگشته است.

محمدی، علت این اتفاق را پارگی فیبر نوری در منطقه قنات روستای حسین آباد خان در ٩٠ کیلومتری شهداد در حوالی ساعت ٧:٤٠ صبح شنبه اعلام کرد و گفت: تلاش‌ها برای رفع این مشکل از همان ساعات اولیه این انفاق آغاز شده بود.

بخشدار شهداد اعلام کرد: قطعی خطوط تلفن ثابت و همراه و اینترنت در مناطق سیرچ، اندوهجرد، تکاب شمالی، تکاب جنوبی و شهداد رخ داده بود و در اثر این حادثه حدود ٢٠ هزار نفر از جمعیت این مناطق از هیچ گونه ارتباط تلفنی و اینترنتی برخوردار نبودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار