
سید حسن خمینی: حضور بانوان باعث ارتقای ورزش ایران شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید حسن خمینی روز یکشنبه در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان با آرمان های امام خمینی (ره ) با اشاره به جمله امام خمینی مبنی بر اینکه «در همه ابعاد انسانی ورزش کنید»، آن را جمله ای مترقی خواند.
وی اظهار کرد: در گذشته، برخی بر مبنای نگاه مادی انسان را صرفا جسم میپنداشتند و ورزش را برای آن توصیه میکردند، اما در مقابل متدینین انسان را صرفا بعد معنوی میپنداشتند و وطن انسان را جای دیگری غیر از دنیا میدانستند. آنها دائما تذکر میدادند که انسان صرفا در بعد معنوی خلاصه میشود و به همین خاطر، عدم توجه به سلامت بدن در میان عرفا و حکیمان بسیار رایج بود. ولی جمله امام تنبه مهمی برای اصلاح این دو نوع نگاه مطلقنگر به انسان بود.
یادگار امام راحل با اشاره به توصیه امام به ورزشکاران برای اقتدا به حضرت علی(ع) افزود: دلیل این جمله، عظمت آن حضرت در هر ۲ بعد معنوی و جسمی بود.
سید حسن خمینی خاطرنشان کرد: جامعه ما امروز به این دیدگاه رسیده و باید تقویت شود.
وی افزود: وزیر ورزش و جوانان نیز که از دوستان با سابقه هستند و یک حسن انتخاب برای جامعه ورزش و جوانان بود؛ نیز باید به تعادل میان بعد روحی و بدنی توجه کنند و به خصوص باید به ورزش همگانی اهتمام ورزید.
یادگار امام راحل همچنین از تقویت ورزش معلولان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان بخشی از جامعه اظهار خرسندی کرد و گفت: ورزش یکی از عوامل عزت و هویت بخشی به یک ملت است.
وی در پایان یاد برخی ورزشکاران فقید مانند مرحوم یزدانی خرم، سیامند رحمان را گرامی داشت.
در پایان این مراسم نیز از ۱۴ قهرمانی جهانی ورزش کشور تقدیر شد.