آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۹۸۳

کمتر از ۳۰ درصد از اموال تملیکی را کالا‌های قاچاق تشکیل می‌دهند

مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: کمتر از ۳۰ درصد از اموال تملیکی را کالا‌های قاچاق تشکیل می‌دهند که زیرساخت‌های جدیدی که در استان ایجاد شده، نویدبخش افزایش سرعت و بهره‌وری بیشتر در تعیین‌تکلیف اموال در آینده نزدیک است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احسان عسکری مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در جریان بازدید از بندر شهید رجایی با اشاره به اهمیت راهبردی استان هرمزگان در حوزه تعیین‌تکلیف کالا‌های متروکه و مشروط اظهارکرد: در سال گذشته سازمان اموال تملیکی موفق به تعیین‌تکلیف بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال (۵۱ همت) کالا در سطح کشور شده است که بخش قابل‌توجهی از آن معادل ۳۶ درصد به استان هرمزگان اختصاص داشته است.

وی با اشاره به نقش برجسته بندر شهید رجایی در این فرآیند افزود: بیشتر کالا‌های موجود در بندر شهید رجایی مشروط هستند که تعیین‌تکلیف آنها نیازمند همکاری منسجم گمرک، قوه قضائیه و سازمان اموال تملیکی است؛ خوشبختانه با مدیریت قوی اداره‌کل استان و انتقال تجربه در سطح ملی این مسیر به‌درستی طی شده است.

عسکری عنوان کرد: رویکرد سازمان بازگشت حداکثری کالا‌ها به چرخه تولید است و خوشبختانه در استان هرمزگان این سیاست با قوت پیگیری شده است، همچنین زیرساخت‌های جدیدی که در استان ایجاد شده نویدبخش افزایش سرعت و بهره‌وری بیشتر در تعیین‌تکلیف اموال در آینده نزدیک است.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: کمتر از ۳۰ درصد از اموال تملیکی را کالا‌های قاچاق تشکیل می‌دهند که آنها نیز براساس دستورات قضایی و در چارچوب قوانین جاری تعیین‌تکلیف می‌شوند.

وی در پایان تأکید کرد: استان هرمزگان به عنوان استان هدف در برنامه‌ریزی‌های سازمان اموال تملیکی شناخته شده و با تداوم حمایت‌ها و تقویت امکانات می‌تواند نقشی الگو برای سایر استان‌ها ایفا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار