آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۲۱۹

مجرمان سابقه‌دار و خطرناک باید تحت کنترل و نظارت قرار گیرند

رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: مجرمان حرفه‌ای و خطرناک باید با سامانه‌های الکترونیک تحت نظارت باشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین علی موحدی راد روز دوشنبه در نشست ستاد کنترل مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک سیستان و بلوچستان، گفت: بر اساس قانون، مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک باید از طریق سامانه‌های الکترونیک و پابند الکترونیک تحت نظارت و کنترل قرار گیرند تا از ارتکاب جرم جلوگیری شود.

وی بیان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، مسئولان و دستگاه قضائی، موضوع ناامنی و سرقت‌هایی است که در سیستان و بلوچستان رخ می‌دهد.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگرچه اقداماتی در خصوص کنترل و نظارت بر مجرمان صورت گرفته، اما این اقدامات هنوز مطلوب نیست.

وی تاکید کرد: لازم است که به‌موجب قانون، ستاد استانی مربوطه تشکیل شود تا با برگزاری جلسات و اتخاذ تصمیمات لازم، نسبت به ارتقاء سطح امنیت عمومی در سیستان و بلوچستان تدبیر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار