آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۲۲۷
امیر محمودی عنوان کرد؛

بکارگیری تجهیزات جدید دفاعی در رزمایش‌های ارتش

معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برنامه آجا برای برگزاری رزمایش‌های متعدد در سال جاری، از بکارگیری تجهیزات جدید دفاعی در این رزمایش‌ها خبر داد.
بکارگیری تجهیزات جدید دفاعی در رزمایش‌های ارتش

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «محمد محمودی» معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، درباره رزمایش‌های آتی آجا در سال جاری، اظهار داشت: رزمایش‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران به صورت مرتب انجام می‌شود و برابر تقویم ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) انجام می‌شود.

امیر سرتیپ محمودی ادامه داد: در همین راستا در سال جاری رزمایش‌های متعددی را در اقصی‌نقاط کشور و مناطق عملیاتی از جمله مناطق عملیاتی جنوب اجرا خواهیم کرد. 

معاون اجرایی ارتش با اشاره به آمادگی نیرو‌های چهارگانه آجا برای برگزاری رزمایش‌های مختلف عنوان کرد: تجهیزات و ادوات جدیدی در اختیار نیرو‌های ارتش قرار داده شده است و این تجهیزاتِ به‌روز در رزمایش‌های آتی به‌کارگیری خواهد شد.

وی درباره توانمندی‌های رزمی و تجهیزاتی ارتش برای مقابله با دشمنان گفت: نیروی انسانی ورزیده و تجهیزات مناسب دو مورد اساسی در توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند که تلاش می‌کنیم تا این توانمندی را تقویت کنیم؛ همچنین با توجه به گسترش استفاده از فناوری‌های نوین در میدان نبرد، تلاش می‌کنیم تا از هوش مصنوعی و جنگ سایبری نیز در جهت دستیابی به اهداف خود، بهره ببریم.

امیر محمودی همچنین با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا توصیه‌های ارزشمندی به ارتش جمهوری اسلامی دارند، افزود: معظم‌له در توصیه‌هایی فرموده بودند که خودتان را در سنگر ببینید؛ این بدین معناست که ارتش جمهوری اسلامی ایران باید همواره آماده باشد.

معاون اجرایی ارتش اضافه کرد: آمادگی شاخصه‌هایی دارد که نیروی انسانی و تجهیزات از جمله مؤلفه‌های آن است و ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز نسبت به دوران دفاع مقدس به مراتب از آمادگی و تجهیزات بیشتری برخوردار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آمادگی دفاعی منجر به بازدارندگی می‌شود و زمانی که دشمن، یک ارتش قدرتمند را که دارای جوانان با انگیزه است در مقابل خود ببیند، یقیناً دچار اشتباه محاسباتی نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار