
غربالگری شنوایی بیش از ۴۵ هزار کودک در همدان انجام شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فریدالدین حجت الاسلامی اظهار کرد: غربالگری شنوایی برای ۲۱ هزار و ۷۹۷ دختر و ۲۳ هزار و ۷۸۰ پسر سه تا پنج ساله همدانی در سال گذشته انجام شد تا مشکلات شنوایی اکتسابی که بر اثر بیماری ها رخ می دهد، بهنگام تشخیص داده شود.
وی با اشاره به اینکه هفت هزار و ۶۰۷ کودک برای دریافت به مداخلات تخصصی ارجاع داده شدند و برای این تعداد هزار و ۴۴۴ مداخله تخصصی صورت گرفت و خدمات تخصصی برای ۴۶ نفر انجام شد.
مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: بیشترین شیوع احتمالی افت شنوایی انتقالی ناشی از عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی و به دنبال آن عفونت گوش میانی در سن سه تا پنج سالگی رخ می دهد.
حجت الاسلامی گفت: غربالگری شنوایی توسط متخصصان همراه با چهار دستگاه پیشرفته در استان به صورت ثابت و سیار انجام می شود و در شهرستان هایی که دستگاه وجود ندارد با اعزام غربالگر در بازه های زمانی برنامه ریزی شده صورت می گیرد.
وی اظهار کرد: برنامه غربالگری شنوایی کودکان از ۲ سال به صورت همزمان با غربالگری بینایی در سطح استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده توانبخشی استان انجام می شود و یک پایگاه شنوایی سنجی در کلینیک امام خمینی(ره) اضافه شده و نیز کودکانی که نیازمند مداخلات تخصصی باشند به بیمارستان بهشتی ارجاع می شوند تا خدمات تخصصی را با تعرفه های دولتی دریافت کنند.
مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: کودکان نیازمند به سمعک و کاشت حلزون به شرط داشتن مولفه های دریافت خدمت از دستگاه حمایت به صورت رایگان از این خدمات بهره می برند.