آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۴۲۰

آتش‌سوزی مراتع لنده پس از چندین بار شعله‌ور شدن مهار شد

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان لنده از مهار کامل و پایش آتش سوزی منطقه سرتنگ آزادی بخش موگرمون شهرستان لنده خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، خسرو محمدی، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان لنده گفت آتش سوزی عرصه های طبیعی منطقه سر تنگ آزادی بخش موگرمون شهرستان لنده که از عصر روز چهارشنبه شروع شده بود، با حضور همکاران پرتلاشمان در اداره منابع طبیعی شهرستان و با همکاری مدیریت بحران، فرمانداری، سپاه، بسیج، بخشداری، دهیاری ها، هلال احمر، کوهنوردان و نیروهای مردمی به صورت کامل مهار و پایش شد.

محمدی با اشاره به اینکه نوع آتش سوزی مرتعی و جنگلی است افزود کوهستانی و صعب العبور بودن منطقه و‌ وزش شدید باد باعث شدید که بعد از چند مرحله مهار آتش، مجدد شعله ور شود و نهایتا به صورت کامل مهار و پایش شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار