آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۶۰۹

امام جمعه موقت سمنان: ایران به حق هسته‌ای خود پایبند است

امام جمعه موقت سمنان گفت: انرژی هسته‌ای عامل پیشرفت ایران است و دشمنان می‌خواهند آن را حذف کنند، اما ایران از حق خود کوتاه نمی‌آید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام غلامحسین مهدوی‌نژاد در خطبه‌های نماز عید قربان در مصلی سمنان بیان کرد: آمریکا شیطان بزرگی است که با توطئه و فرافکنی به دنبال تخریب و تضعیف چهره انقلاب اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه آمریکا در جریان مذاکرات مساله فناوری هسته‌ای ایران را هدف قرار داده است، افزود: آمریکا به دنبال تشویش اذهان عمومی است و می‌خواهد در جامعه القا کند که فناوری هسته‌ای برای ایران هزینه دارد.

وی با تاکید بر اینکه فناوری هسته‌ای هزینه‌هایی دارد که بسیار ارزشمند است، خاطرنشان کرد: با وجود همه تحریم‌ها و کارشکنی‌ها، ایران به این صنعت بزرگ و مهم دست یافته است و راهی جز صنعت هسته‌ای ندارد.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به پیشرفت ایران در طول چهار دهه گذشته، افزود: جاسوسان انگلیسی ملی شدن صنعت نفت را در بین مردم بیهوده و غلط القا می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه تصاویر این جاسوس‌ها در موزه‌ها و اسناد موجود است و نام یکی از آن‌ها مستر جیکاک بود، ادامه داد: امروز مساله فناوری‌ و انرژی هسته‌ای از علوم مطرح دنیاست، ایران امروز انرژی هسته‌ای را در موارد بسیار متعددی استفاده می‌کند.

حجت‌الاسلام مهدوی نژاد با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: امروز کارهای بسیار بزرگی به وسیله فناوری هسته‌ای انجام می‌شود و در علم پزشکی، کشاورزی، تصفیه آب و در بخش‌های مختلف این فناوری کاربرد دارد.

وی ادامه داد: طاغوت، انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها مساله انرژی هسته‌ای را متعلق به حکومت پهلوی عنوان می‌کنند در حالی که استعمارگران فناوری هسته‌ای ایران را به راحتی چپاول می‌کردند.

این مسئول با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی و استقلال ایران اسلامی در تولید صنعت انرژی هسته‌ای، دشمن به دنبال مانع‌تراشی است.

امام جمعه موقت سمنان گفت: دشمن زمینه‌هایی فراهم می‌کند که ایران را از صنعت مهم هسته‌ای و این فناوری عظیم دور کند اما این یک فکر غلطی است. فناوری هسته‌ای حق مسلم ایران است و ایران اسلامی به هیچ عنوان این فناوری و چرخه سوخت هسته‌ای را از دست نخواهد داد.

امام جمعه موقت سمنان افزود: صهیونیست‌ها به کمک آمریکایی‌ها همواره در حال جنایت هستند و دولت‌های اروپایی نیز در این جنایات دست دارند. بسیاری از دولت‌های دنیا این جنایات را نه تنها محکوم نمی‌کنند، بلکه حمایت هم می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار