آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۸۱۲
مدیر عامل آب و فاضلاب مشهد مطرح کرد؛

اجرای ۱۵ طرح اضطراری تامین آب در مشهد

۱۵ طرح اضطراری تامین آب در مشهد با اعتبار ۴۰ هزار میلیارد ریال به همت شرکت آب و فاضلاب مشهد و شرکت آب منطقه ای در دست اجراست.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تاکنون از این اعتبار تامین شده است

اسماعیلیان افزود: تامین این اعتبار برای اجرای طرح ها بسیار ضروری است تا با اجرای آنها و همراهی مردم بتوانیم از شرایط تنش آبی گذر کنیم.

وی ادامه داد: پیش بینی شده تابستان امسال زائران بیشتری به مشهد سفر کنند و نیاز آبی افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت:سرانه مصرف خانگی آب در مشهد ۱۰ و نیم متر مکعب در ماه است که با توجه به شرایط خشکسالی مناسب نیست و باید همراهی مردم را بیشتر داشته باشیم.

اسماعیلیان افزود: شهروندان باید با مدیریت مصرف و استفاده از روش های مختلف کاهش مصرف نظیر لوازم کاهنده آب، بیشتر از همیشه در کاهش مصرف آب همراهی داشته باشند.

او گفت: اگر بارندگی صورت نگیرد و تولید رواناب نشود، وضعیت وخیم تر می شود و عبور از این شرایط مشارکت ویژه شهروندان را می طلبد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: هر لیوان صرفه جویی در مصرف آب می توانند در این شرایط کمک کننده باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار