آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۱۴۵

اشتغال‌زایی برای هزار و ۱۰ نفر در مازندران با سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از افتتاح ۶۲ طرح کشاورزی همزمان با هفته جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: با این سرمایه‌گذاری برای هزار و ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بابک مومنی روز سه شنبه بیان کرد: همزمان با هفته جهاد کشاورزی ( ۲۱ تا ۲۷خرداد) شاهد افتتاح دستاوردهای چشمگیری در بخش کشاورزی خواهیم بود؛ پروژه‌هایی که با سرمایه‌گذاری کلان چهار هزارو ۴۳۴ میلیارد ریالی، زمینه‌ساز ایجاد هزاران شغل و افزایش تولید در روستاها شده و گامی بلند در مسیر تحقق امنیت غذایی کشور محسوب می شود.

وی برگزاری هفته جهاد کشاورزی امسال را با شعار «سرمایه‌گذاری برای کشاورزی، جهاد برای امنیت غذایی» اعلام کرد و ادامه داد:‌ این پروژه‌ها نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی منطقه خواهند کرد: افتتاح این طرح‌ها منجر به ایجاد ۲ هزارو ۶۷۰ شغل غیرمستقیم جدید نیز در استان می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تمرکز ویژه بر پروژه‌های زیربنایی افزود: نکته قابل توجه این است که ۵۰ مورد از این پروژه‌ها در حوزه آب و خاک بوده که اجرای آن‌ها موجب حفظ و افزایش تولید برای پنج هزارو ۹۰۳ خانوار روستایی در سراسر استان شده است. این امر نشان‌دهنده توجه به پایداری معیشت جوامع روستایی و افزایش بهره‌وری است.

مومنی در خصوص تأمین اعتبار این پروژه‌ها توضیح داد: سهم اعتبارات استانی از این مبلغ چهار هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال بوده و مابقی از طریق مشارکت و آورده مالی خود بهره‌برداران تأمین شده است که نشان‌دهنده مشارکت فعال بخش خصوصی در پیشبرد اهداف کشاورزی است.

وی به برنامه‌های جنبی این هفته اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۵۰ برنامه متنوع از جمله برپایی میز خدمت در نماز جمعه تمامی شهرستان‌ها، برگزاری میز خدمت در روستاهای محروم، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای جهادگر، تقدیر از کشاورزان نمونه و مراسم افتتاحیه پروژه‌های یادشده برگزار خواهد شد.

بر اساس آمارهای رسمی، سفره رنگین ۸۵ میلیون جمیعت کشور را کشاورزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی تامین می کنند و در این میان نقش مازندران که ۴۰۰ هزار کشاورز آن حدود هشت میلیون تن محصولات مختلف کشاورزی تولید می کنند، بسیار مهم و حساس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار