الحاق ۲ هزار هکتار به محدوده شهرهای لرستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۷۰۹

الحاق ۲ هزار هکتار به محدوده شهرهای لرستان

مدیرکل پیشین راه و شهرسازی لرستان گفت: طی دو سال، ۲ هزار هکتار به محدوده شهرها الحاق و ۲۰ نقطه برای شهرک‌سازی شناسایی شد.
الحاق ۲ هزار هکتار به محدوده شهرهای لرستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهزاد شاکرمی روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری و آیین معارفه معاونت جدید هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل جدید راه و شهرسازی لرستان، گفت: از زمان آغاز فعالیت در خرداد ۱۴۰۲ حتی یک پروژه فعال در حوزه راه و مسکن استان وجود نداشت اما امروز هیچ پروژه غیرفعالی در این بخش نداریم و همه طرح‌ها با قدرت در حال اجرا هستند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ هزار و ۶۹۰ واحد مسکونی در سطح لرستان در حال ساخت است و تمامی آن‌ها فعال می باشند.

این مسئول با تاکید بر تحول چشمگیر در حوزه شهرسازی گفت: در ۲ سال گذشته ۲۰ نقطه برای ایجاد شهرک در لرستان شناسایی و چهار شهرک وارد فاز تصویب شده‌اند که شهرک ۵۰۰ هکتاری فرزندان بروجرد نیز مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را دریافت کرده است.

به گفته شاکرمی در بخش راه نیز طی ۲ سال گذشته ۴۲ کیلومتر جاده چهار خطه افتتاح شده در حالیکه هفت سال قبل از آن، میانگین ساخت سالانه ۶ کیلومتر بوده است، همچنین ۱۰ تقاطع و پل بزرگ افتتاح شده و ۱۰ تقاطع دیگر با پیشرفت ۷۵ درصدی در حال تکمیل هستند.

مدیرکل جدید راه و شهرسازی لرستان نیز با اشاره به سنگینی وظایف این حوزه و محدودیت منابع، بر لزوم همکاری و تعامل همه‌جانبه برای جلب رضایت مردم و توسعه متوازن شهری تاکید کرد و گفت: این مجموعه از ساخت راه و مسکن تا بازنگری در نظام معماری و شهرسازی را شامل می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار