آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۷۴۱
با هدف نمایش آمادگی دستگاه‌های خدماتی و مهندسی صورت می‌گیرد؛

برگزاری رزمایش الی‌بیت‌المقدس در کرمان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از برگزاری رزمایش «الی‌بیت‌المقدس» با هدف نمایش اقتدار و آمادگی دستگاه‌های خدماتی، امدادی و مهندسی در مواجهه با بحران‌های طبیعی و انسان‌ساخت خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اعلام کرد: این رزمایش با محوریت استانداری، ستاد مدیریت بحران، اداره‌کل پدافند غیرعامل، مهندسی سپاه، نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های خدمات‌رسان روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت هماهنگی و آمادگی عملیاتی در شرایط بحرانی افزود: این رزمایش فرصت مناسبی برای ارزیابی توان واکنش سریع دستگاه‌ها در شرایط اضطراری است و باید با مشارکت جدی و مؤثر همه نهاد‌های ذی‌ربط اجرا شود.

معاون عمرانی استاندار کرمان همچنین اظهار کرد: فرمانداری‌ها و مدیران شهرستانی باید همواره آمادگی لازم برای برگزاری چنین رزمایش‌هایی را در هر زمان داشته باشند و فضای لازم برای استقرار تجهیزات و اجرای عملیات را فراهم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار