ترافیک سنگین در محور‌های شمالی البرز / ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب چالوس و آزادراه تهران–شمال
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۰۴۹
مدیرکل راهداری البرز،

ترافیک سنگین در محور‌های شمالی البرز / ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب چالوس و آزادراه تهران–شمال

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به شمال کشور خبر داد و گفت: تردد در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال همچنان ممنوع است.

ترافیک سنگین در محور‌های شمالی البرز / ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب چالوس و آزادراه تهران–شمال

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی زندی‌فرمدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان، اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی تردد در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر شمال به جنوب ممنوع است.

وی افزود: در آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال نیز ترافیک سنگین در محدوده تونل‌های شماره ۱۶ تا ۱۸ و از تونل البرز تا انتهای آزادراه گزارش شده است.

زندی‌فر با اشاره به وضعیت محور چالوس گفت: در مسیر جنوب به شمال این محور ترافیک در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه سنگین است و رانندگان باید با احتیاط و صبر و حوصله بیشتری تردد کنند.

مدیرکل راهداری البرز در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه در آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت، ترافیک روان گزارش شده است و مشکلی برای تردد در این محور وجود ندارد.

وی با اشاره به محورهای پررفت‌وآمد در داخل استان، بیان کرد: در آزادراه تهران–کرج–قزوین، ترافیک سنگین در محدوده گلشهر تا کمالشهر حاکم است و همچنین در مسیر قزوین–کرج–تهران نیز بار ترافیکی بالا در محدوده پایانه کلانتری تا استاندارد مشاهده می‌شود.

زندی‌فر خاطرنشان کرد: سایر محورهای مواصلاتی استان البرز در حال حاضر دارای ترافیک عادی و روان هستند و مشکلی برای عبور و مرور وجود ندارد.

وی در پایان با اشاره به انسداد برخی مسیرها گفت: محور فرعی شمشک به دیزین تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و تردد در آن امکان‌پذیر نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار