پلمپ واحد تولیدی سوسیس و کالباس غیربهداشتی در فردیس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۴۳

پلمپ واحد تولیدی سوسیس و کالباس غیربهداشتی در فردیس

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس از پلمب یک واحد تولید غیربهداشتی سوسیس و ‏کالباس در این شهرستان خبر داد و گفت: از این واحد تولیدی مقدار ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد پروتئینی ‏غیر بهداشتی کشف و یک نفر در این خصوص دستگیر شد. ‏
پلمپ واحد تولیدی سوسیس و کالباس غیربهداشتی در فردیس

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فرج‌اله اسدالهی اظهار کرد: طی گزارش شهروندان به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مبنی بر فعالیت یک واحد تولیدی سوسیس و کالباس غیرمجاز و غیربهداشتی در شهرستان رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس بیان کرد: پس از اطمینان از اطلاعات و با هماهنگی قضایی مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی این فرماندهی به محل مورد نظر اعزام و این واحد تولیدی را که در شرایط کاملاً غیر بهداشتی بود پلمب کردند.

وی با بیان اینکه مسئول این واحد غیر مجاز بازداشت و مواد اولیه و محصولات تولیدی به مراجع ذی صلاح تحویل داده شدند، گفت: پرونده در این خصوص تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.

سرهنگ اسدالهی در پایان با تقدیر از گزارش خوب و احساس مسئولیت شهروندانی که این مورد را به پلیس گزارش کردند، خاطر نشان ساخت: امنیت بهداشتی و سلامت مردم از مهم‌ترین خطوط قرمز پلیس است که در این خصوص در برخورد با متخلفین هیچ گونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار