آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۷۳

۷۰ درصد طرح‌های پسماند مازندران بهره‌برداری شد

استاندار مازندران گفت: ۷۰ درصد طرح‌های عمرانی پسماند استان تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی رستمی امروز پنجشنبه در جمع محیط بانان و مدیران اداره کل محیط زیست استان مازندران در ساری با اشاره به اینکه عدم قطعی برق خانگی به دلیل تعطیلی‌های مکرر واحدهای تولیدی و تلاش برای کاهش مصرف برق بوده است، خاطرنشان کرد: اگر در سال‌های قبل به سمت استفاده از فناوری‌های نوین مانند پنل‌های خورشیدی رفته بودیم، وضعیت بهتری داشتیم و بابت عدم بهره‌گیری از این فناوری‌ها عذرخواهی می کنم.

وی ادامه داد: حدود ۷۰ درصد از پروژه‌های پسماند استان امسال به پایان می‌رسد، هرچند کار بسیار بزرگی است. اگر در طول ۱۰ سال پسماندها مدیریت شوند، کار بزرگی انجام شده است.

این مسئول تصریح کرد: باوجود فشارهای مافیا در موضوع پتروشیمی میانکاله، اما با مقاومت هایی که صورت دادیم این پروژه را متوقف کردیم.

وی در ادامه، به موضوع پساب و استفاده از آن در نیروگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد پساب‌های تولید شده در استان از طریق میانکاله به نیروگاه نکا هدایت می شوند که می‌توان گفت حدود پنج تا ۱۰ درصد آب مصرفی را از این پساب‌ها تأمین کرد که هدف نهایی انتقال این آب به سمت نیروگاه‌ها است.

نماینده عالی دولت در استان مازندران، به اهمیت حفظ منابع طبیعی، سلامت انسانی، تنوع زیستی و مقابله با تغییرات اقلیمی اشاره و متذکر شد: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی مورد تأکید ما است که مصرف پلاستیک و کاشت درختان نیز در این حوزه مؤثر است.

وی گفت: امیدواریم عملکرد و تلاش‌های محیط‌زیستی در سطح استان و کشور بهبود یابد و از امکانات و فرصت‌های موجود بهره‌مند شوند.

نماینده عالی دولت در استان مازندران اظهار کرد: در حال حاضر تنها ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه برای حل موضوع پسماند اختصاص داده شد که این مقدار برای مدیریت و ساماندهی پسماند کافی نیست. اگر پسماندهای صنعتی و شهری بدون محدودیت و کنترل مناسب رها شوند، وضعیت بحرانی‌تر خواهد شد و این موضوع نیازمند مقاومت و اقدام جدی است.

وی گفت: بسیاری از بیمارستان ها در شرایط نامناسب قرار دارند و این وضعیت ظلم است که بهتر است منابع و امکانات موجود در بیمارستان‌ها به درستی مدیریت شوند تا از هدررفت آن‌ها جلوگیری شود.

رئیس شورای اداری استان مازندران اظهار کرد: فشارهای وارده بر مسئولان و اهمیت رعایت شاخص‌های علمی در تصمیم‌گیری‌ها از جمله موضوعاتی است که باید به آن توجه شود و اگر سیستم‌ها بر اساس علم و دانش پیش نروند، محیط‌زیست و سیستم‌های دیگر آسیب خواهند دید.

یونسی رستمی یادآور شد: در طول روز حدود ۹۰ هزار مگاوات برق مصرف می‌شود، در حالی که توان تولید فعلی تنها حدود ۶۰ تا ۶۳ هزار مگاوات است و این فاصله نشان‌دهنده نیاز به توسعه و ساخت نیروگاه‌های جدید، مانند نیروگاه‌های گازی، است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار