آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۸۴

فرمانده سپاه بوشهر: با تفرقه به موفقیت نمی‌رسیم

فرمانده سپاه بوشهر گفت: با تفرقه و اختلاف نمی‌توان در هیچ عرصه‌ای موفق شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حمید خرمدل صبح پنجشنبه در نشست با کارکنان تیپ پیاده امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر، اظهار کرد: تیپ پیاده امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر باید مجموعه‌ای آماده، قبراق و سرحال باشد و این مهم برای همه ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر با اشاره به اینکه یک صدایی و اتحاد درونی در جامعه و در مجموعه‌های نظامی برای ما مهم است، ادامه داد: به سرانجام رساندن مأموریت‌های انقلاب و نظام باعث خوشحالی خدا، ائمه و شهدا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه برای در انسجام و اتحاد اقشار مختلف جامعه اسلامی دقت کرد، یادآور شد: تفرقه و اختلاف مردم و مسئولین ایران اسلامی و همچنین این اختلاف در جامعه اسلامی باعث شادی در جبهه استکبار می‌شود.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر با تاکید بر اینکه سپاه در حوزه‌های مختلف به دولت کمک خواهد کرد، افزود: تمام همت و تلاش دشمنان برای این است که اعتماد مردم را به نظام و انقلاب کاهش دهد.

خرمدل با اشاره به اینکه ما در اختلاف و تفرقه موفق و پیروز نمی‌شویم، ادامه داد: شبهه افکنی در ذهن مردم یکی از وظایف رسانه‌های دشمن است.

وی بیان کرد: آنچه ما را از سایر نظام‌های جهانی برجسته‌تر نشان می‌دهد ابعاد معنوی، اخلاق و دین است چرا که معنویت، اخلاق و معنویت، اخلاق و انقلابی گیری بر ورزیدگی نظامی بر ادوات برای ما مهم‌تر است.

خرمدل با تاکید بر اینکه کادرسازی در مجموعه‌های سپاه، خاطرنشان کرد: اولویت کادرسازی ما نیز معنویت، اخلاق و معنویت، اخلاق و انقلابی گیری است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر تاکید کرد: ما در تفرقه، اختلاف و دودستگی موفق و پیروز نخواهیم شد و در عرصه‌های مختلف کار به پیش نخواهد رفت.

خرمدل با اشاره به عملکرد سپاه در عرصه‌های مختلف، گفت: ما در انتخابات حق دخالت نداریم و هیچ فرمانده و مسئولی در سپاه حق دخالت در انتخابات ندارد و دخالت خلاف شرع و قانون است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار