کد خبر:۱۲۷۳۵۳
رئيس پليس امنيت عمومي همدان:
طرح برخورد با بدحجابي در همدان اجرا ميشود
رئيس پليس امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان همدان گفت: با توجه به درخواستهاي مردمي براي ارتقاي امنيت عمومي جامعه طرح برخورد با بدحجابي از امروز در همدان اجرا ميشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از همدان، علي اصغر خرم رودي روز گذشته در نشست خبري تصريح كرد: طرح مبارزه با بدحجابي در سه مرحله اجرا مي شود كه مرحله اول با تذكر و رعايت احترام است، اما در صورتي كه فرد اصرار به ادامه موضوع داشته باشد با وي برخورد خواهد شد.
وي بيان داشت: با توجه به درخواستهاي مردمي مبني بر برخورد با معضل بدحجابي در جامعه، پليس امنيت استان با افراد بدپوشش و بدحجاب كه لباسهاي غيرمتعارف مي پوشند، برخورد مي كند.
رئيس پليس امنيت عمومي و فرماندهي استان همدان ادامه داد: بحث حجاب به ارگانهاي مختلف دولت بر مي گردد كه دستگاههاي امر حجاب بايد بخوبي به وظيفه خود عمل كنند، اما متاسفانه تنها به برگزاري جلسات ختم مي شود.
خرم رودي تاكيد كرد: اگر دستگاههاي فرهنگي و حوزههاي آموزشي به وظايف تعريف شده خود عمل كنند كارها بخوبي انجام خواهد شد و در اين زمينه 28 دستگاه در سطح كشور وظيفه بسترسازي حجاب و عفاف را در جامعه برعهده دارند.
وي بيان داشت: در گذشته سه گشت ارشاد در سطح شهر در زمينه برخورد با بدحجابي فعاليت مي كردند كه اكنون اين گشتها به سه برابر افزايش پيدا كرده است و در نقاط شلوغ و پرازدحام حاضر خواهند شد.
رئيس پليس امنيت عمومي فرماندهي كه همچنين از برخورد با فروشندههايي كه از مانكنهاي غيرمتعارف و عكسهاي نامناسب استفاده مي كنند، خبر داد و گفت: در اين زمينه نيروي انتظامي قانون مجامع صنفي را به آنان ابلاغ كرده است.
خرم رودي گفت: گشت ارشاد و حضور پليس امنيت براي برخورد با بدحجابي در فصل بهار و تابستان افزايش مي يابد و اين به دليل فصل گرما و پوشش نامتعارف برخي از شهروندان همداني است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰