آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۶۸۵

دادستان خوزستان: با ناشران شایعه و برهم‌زنندگان امنیت روانی برخورد می‌شود

فضای مجازی و رسانه‌ها گفت: در شرایط حساس کنونی، هرگونه اقدام مغرضانه برای مخدوش کردن امنیت روانی جامعه، تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و با عاملان آن قاطعانه برخورد می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر خلفیان روز جمعه ضمن تسلیت شهادت برخی از فرماندهان نظامی و جمعی از مردم بی‌گناه کشور در تجاوز بامداد امروز رژیم منحوس صهیونیستی بیان کرد: هرگونه تلاش برای انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب که منجر به برهم زدن امنیت روانی جامعه شود، تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و با متخلفان به‌صورت قاطع و جدی برخورد خواهد شد.

وی گفت: در این برهه حساس، از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها درخواست می‌شود از پرداختن به موضوعاتی که موجب خدشه‌دار شدن امنیت روانی جامعه می‌شود، پرهیز کنند.

خلفیان عنوان کرد: متاسفانه شاهد هستیم که در این شرایط حساس، برخی افراد با انگیزه‌های مغرضانه و با هدف برهم زدن آرامش جامعه، به انتشار محتوای خلاف واقع و اخبار کذب می‌پردازند و با توجه به دستورات صریح دادستان کل کشور، با قاطعیت و جدیت با هرگونه اقدام ناقض قانون در زمینه نشر اکاذیب و محتوای خلاف واقع در فضای حقیقی و مجازی برخورد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار