
محکومیت ۲ میلیارد ریالی قاچاق چای در استان کردستان
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان گفت: یک متخلف به پرداخت ۲ میلیارد ریال به خاطر قاچاق ۳۰۶ کیلوگرم چای محکوم شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین رحیمیان صبح یکشنبه با اعلام این خبر به رسانههای کردستان گفت: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان قروه، به پروندهای که شامل ۳۰۶ کیلوگرم چای به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بود، رسیدگی کرده است.
وی افزود: پس از بررسیهای لازم و با توجه به عدم ارائه مدارک گمرکی، شعبه مذکور اتهام قاچاق کالا را محرز تشخیص داد و متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان خاطرنشان کرد: این محموله قاچاق توسط مأموران پلیس گمرک کشف شده و پرونده تخلف آن برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی افزود: این اقدام نشاندهنده عزم جدی نهادهای نظارتی در مبارزه با قاچاق کالا و حفظ سلامت بازار است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.