الگوي اسلامي زن براي جهان از هم گسيخته امروز، ارائه شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۲۳
استاندار اصفهان:

الگوي اسلامي زن براي جهان از هم گسيخته امروز، ارائه شود

استاندار اصفهان با اشاره به مقام حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: الگوي اسلامي زن بايد براي جهان از هم گسيخته امروز و به ويژه غرب ارائه شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، عليرضا ذاكر اصفهاني ديروز در كنگره فاطمه شناسي با عنوان «دردانه هستي» با اشاره به مقام حضرت فاطمه زهرا (س) بیان داشت: از آنجا كه وجود الگو و اسوه نه تنها براي زنان بلكه براي مردان و در مجموع براي بشر يك نياز است، بنابراين الگوي اسلامي زن بايد براي جهان از هم گسيخته امروز و به ويژه غرب ارائه شود.
 
وي با بیان اینکه بشر به دنبال شناسايي راه و نقشه و الگويي است تا بتواند به دنبال آن حركت كند، تصريح كرد: بشر زماني فكر مي كرد كه مي تواند به واسطه دستاوردهايي كه عقل و علوم تجربي براي او به همراه مي آورد به سوي كمال و سازندگي پيش رود، اما اين در حالي است كه با اين اشتباه، بشر با رجوع به عقل ناسوتي و شيطاني از خدا دور مي شود.
 
ذاکر اصفهانی علت پديد آمدن بسياري از مفاسد به ويژه در دوران 200 تا 300 ساله اخير را ريشه در عقل آدمي دانست و گفت: جنگ هاي پي در پي، تهديدات بشري، تنش هاي مختلف از جمله اجتماعي و سياسي در سراسر دنيا، ناشي از اتكا به عقل است.
 
استاندار اصفهان در ادامه دنياي امروزی كه دچار انقطاع از عالم وحياني است، را بيش از هر زمان ديگري نيازمند الگو دانست.
 
وي با اشاره به وجود شبهات بسیار زباد در محيط های آموزشی کشور يادآور شد: امروز ترديدها و بحث هاي فمنيستي در دانشگاه ها، مدارس و كلاس هاي درس در حال مطرح شدن است كه اين مسئله باعث ايجاد تشكيك در ذهن دانشجويان و دانش آموزان شده و بايد به آنها پاسخ داده شود.
 
ذاکر اصفهانی در پایان حجاب را يكي از حقوق زنان برشمرد و گفت: در ابعاد مختلف شخصيت حضرت فاطمه زهرا (س) رازهاي بسياری نهفته است و همه ابعاد وجودي و شخصيتي ايشان از زواياي مختلف قابل بحث مي باشد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار