آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۴۱۳

دشمن طعم تلخ مجازات سخت را خواهد چشید/حفظ همبستگی و همراهی با نیرو‌های مسلح

نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: بی شک دشمن غدار به فضل الهی طعم تلخ مجازات سخت را خواهد چشید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس اظهارکرد: جنایت رژیم جعلی کودک کش صهیونیستی بار دیگر چهره پلید و ضد انسانی آنان و آمریکای جنایتکار را نمایان ساخت.

وی در ادامه افزود: اقدام وحشیانه‌ای که مغایر با همه اصول و قوانین بین المللی است و منجر به شهادت جمعی از غیرنظامیان بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان و تعدادی از فرماندهان ارشد سپاه در راس آنان شهدای سرافراز سلامی، باقری، حاجی‌زاده، رشید و دانشمندان خدوم و سرافراز این ملت همچون شهیدان طهرانچی و عباسی گردید؛ ذات خبیث و پلید خود را آشکار نمودند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان عنوان کرد: ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر حکیم و فرزانه انقلاب و ملت بزرگ ایران و هم استانی‌های عزیزم از مردم بصیر و فهیم با هر مذهب، قومیت و فکر سیاسی می‌خواهم با حفظ همبستگی خود و همراهی با نیرو‌های مسلح از فتنه و مکر دشمنان و عوامل رسانه‌ای و جاسوسان مزدور آنان غافل نباشند.

به گفته وی، بی شک دشمن غدار به فضل الهی طعم تلخ مجازات سخت را خواهد چشید و نیرو‌های مسلح ما در اجرای فرمان رهبر عظیم الشأن انقلاب آنان را از کرده خود پشیمان خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار