کشف کارگاه ساخت پهپاد و ریزپرنده در اصفهان / دستگیری ۴ متهم

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردارمحمد رضا هاشمیفر با اشاره به کشف کارگاه ساخت ریزپرنده و پهپاد گفت: مأموران انتظامی با اشراف و رصد دقیق اطلاعاتی از نگهداری مقادیری تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده در یک کارگاه اطراف شهرستان اصفهان مطلع و بلافاصله موضوع را برای بررسی دقیق در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: در نهایت مأموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات گسترده میدانی این کارگاه راشناسایی، به محل مورد نظر اعزام و در یک عملیات هماهنگ و منسجم پلیسی ۴ متهم و مزدور رژیم سفاک و کودککش صهیونیستی را دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: مأموران در بازرسی از این محل مقادیر زیادی تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده را کشف که تحقیقات از متهمان دستگیر شده در این خصوص همچنان ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به وضعیت و شرایط کنونی کشور و به جهت کنترل و پیشگیری از تحرکات و اقدامات خرابکارانه مزدوران دشمن غاصب صهیونیستی از شهروندان میخواهیم موارد مشکوک و مجرمانه در این زمینه را از طریق تماس با مرکز فوریتهای ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.