آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۰۸۹
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش خبر داد

اعلام نتایج امتحانات یازدهم و دوازدهمی ها؛ به زودی/ ثبت نام بیش از ۴۰۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این‌که تصحیح برگه‌های یازدهم و دوازدهم به خوبی در حال انجام است، گفت: فرآیند اعلام نتیجه به زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن زارعی در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد:جهت تسریع در امور تصحیح برگه‌های آزمون، شبکه مصححین توانمند و فعال ایجاد شده است تا با هماهنگی با استان‌ها روند کار تسهیل شود.

علی باقرزاده، رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با بیان این‌که جلسات مستمر با ادارات منابع انسانی استان‌ها برگزار می‌شود، گفت: بنا شد نشست‌های مشترک منابع انسانی استان‌ها با پردیس فرهنگیان جهت ارزیابی فرآیند استخدام معلمان انجام گیرد.

وی افزود: آمار شرکت کنندگان ثبت نام شده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا کنون به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده است.

علی پورکمالی، رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جلسه شورای معاونان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان این‌که برای برگزاری مصاحبه ارزیابی استعداد معلمی با هماهنگی کامل با دانشگاه فرهنگیان در حال برنامه‌ریزی هستیم، گفت: تلاش می‌کنیم با قطب بندی‌های صورت گرفته، با حداقل جابجایی بین استانی تقسیم کار شود.

وی افزود: بنا شد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، رشته‌های عملی مانند ارتباط تصویری، طراحی لباس و تربیت بدنی را محور کار قرار دهد.

پورکمالی افزود: برای حفظ امنیت دانشجویان، خوابگاه‌های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تخلیه شده و بحث فعالیت‌های تبیینی و ترویجی نیز در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار