آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۶۷۲

پوشش «جنگ» به بیمه‌نامه‌های منازل و خودرو در البرز افزوده شد/ پرداخت خسارت حداکثر ۲۰ روزه

مدیرکل بیمه ایران در استان البرز اعلام کرد: با مجوز بیمه مرکزی، پوشش حوادث جنگی از فهرست استثنائات خارج و برای منازل مسکونی و خودروهای دارای بیمه بدنه صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو،  محمدباقر طبیعی‌نژاد با قدردانی از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صحیح، گفت: بیمه ایران صد درصد دولتی است و در شرایط ویژه کنونی وظیفه دارد کنار مردم و دولت بایستد.

وی افزود: در دوران جنگ نفتکش‌ها نیز تنها شرکت بیمه ایران بود که کشتی‌های ورودی به تنگه هرمز را بیمه کرد.

طبیعی‌نژاد با استناد به مجوز تازه بیمه مرکزی عنوان کرد: از این پس منازل مسکونی و خودروهای بیمه‌بدنه در سراسر کشور می‌توانند پوشش جنگ دریافت کنند‌.

مدیرکل بیمه ایران البرز با تأکید بر زمان‌بر بودن فرآیندهای دولتی در بازسازی، افزود:  داشتن بیمه امکان جبران  فوری خسارت را فراهم می‌کند؛ از شهروندان می‌خواهیم پیش از وقوع حادثه، خانه و خودرویشان را تحت پوشش قرار دهند.

وی گفت: اعطای پوشش جنگ فعلاً صرفاً برای بیمه‌نامه‌های صادرشده توسط بیمه ایران امکان‌پذیر است و سایر شرکت‌ها چنین مجوزی ندارند؛ متقاضیان جدید باید ابتدا بیمه آتش‌سوزی یا بدنه را از بیمه ایران دریافت کنند.

وی همچنین از پیگیری اخذ مجوز برای تحت پوشش قرار دادن واحدهای تجاری و کارخانه‌ها خبر داد.

طبیعی‌نژاد با اشاره به تعهد بیمه ایران در قبال خبرنگاران گفت: خبرنگاران خط مقدم جنگ رسانه‌ای هستند؛ تمام خبرنگاران استان البرز تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته‌اند.

وی از مردم خواست تنها به اخبار داخلی معتبر استناد کنند و مطمئن باشند بیمه ایران در کوتاه‌ترین زمان خسارات آن‌ها را جبران خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار