
تداوم نظارت ویژه تعزیرات حکومتی کرمان بر بازار کالاهای اساسی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فریدون کشیتی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان در مصاحبهای با اشاره به نظارت ویژه بر بازار کالاهای اساسی گفت: هیچ گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در سطح استان کرمان وجود ندارد و مردم همانند قبل نیازهای خود را تأمین کنند.
وی افزود: تمامی گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی در استان کرمان فعال است و مردم هیچ گونه نگرانی در زمینه توزیع کالای اساسی نداشته باشند.
کشیتی، گفت: با توجه به شرایط حساس کشور در صورت مشاهده هر گونه تخلف با احتکار کنندگان، گران فروشان و کم فروشان برخورد ویژه میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان با اشاره به فعالیت ۱۲۴ تیم بازرسی در سه ماهه ابتدای امسال افزود: از ابتدای فروردین ماه تاکنون ۸۳۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان کرمان صورت گرفته که ۳۵۷ پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
وی، از مردم خواست هر گونه تخلف در زمینه گران فروشی، کم فروشی و احتکار را از طریق شماره ۱۲۴ سازمان صمت و یا ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.