آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۷۳۸
دفتر نخست وزیری پاکستان اعلام کرد:

تماس تلفنی سران ایران و پاکستان؛ اسلام‌آباد بر حمایت از تهران تاکید کرد

دفتر نخست وزیری پاکستان اعلام کرد که نخست وزیر این کشور طی گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حمایت آن کشور از تهران پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد شهباز شریف بعد از ظهر امروز با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران گفت وگوی تلفنی انجام داد.

نخست وزیر پاکستان گفت که این کشور از نزدیک اوضاع به سرعت در حال تغییر در خاورمیانه را دنبال می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت بازگرداندن صلح از طریق گفت‌و‌گو و دیپلماسی، حمایت پاکستان از ایران را در تمام مجامع دیپلماتیک از جمله در شورای امنیت سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی تجدید کرد.

شهباز شریف در عین حال خواستار پایبندی همه طرف‌ها به قوانین بین‌المللی و اصول منشور سازمان ملل شد.

در بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان آمده است: رئیس جمهور آقای دکتر پزشکیان از نخست وزیر پاکستان به خاطر تماس تلفنی تشکر و از حمایت مداوم و اصولی پاکستان از ایران در طول بحران قدردانی کرد.

رئیس جمهور ایران همچنین به نقش سازنده پاکستان در پیشبرد حل مسالمت‌آمیز مناقشه اشاره کرد.

سران ایران و پاکستان بر اهمیت وحدت میان امت اسلامی در این برهه بسیار چالش‌برانگیز توافق کردند.

این دومین تماس تلفنی شهباز شریف با رئیس جمهوری اسلامی ایران طی سه روز گذشته محسوب می‌شود.

پیش‌تر وزیر دفاع پاکستان با استقبال از آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل گفت که پاسخ جمهوری اسلامی ایران به تجاوزگری قدرتمند بود.

خواجه محمد آصف امروز طی گفت‌وگویی با خبرنگاران در پارلمان پاکستان در اسلام‌آباد اظهار داشت که آتش‌بس میان ایران و اسرائیل برای منطقه خوشایند است.

وی با ادای احترام به مردم و دولت ایران تاکید کرد که ایرانیان بسیار قدرتمند به تجاوزگری دشمنان پاسخ دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار