آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۵۸۰

وزیر کشور از مجروحان پلیس در جنگ ۱۲ روزه عیادت کرد

وزیر کشور با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از مأموران حفظ امنیت که حملات اخیر مجروح شدند، عیادت کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مؤمنی وزیر کشور امروز جمعه، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از مأموران حفظ امنیت و نظم اجتماعی که در پی حملات رژیم صهیونیستی به چند ساختمان پلیس در جنگ ۱۲ روزه مجروح شده بودند، عیادت کرد. در میان این مأموران جان بر کف پلیس، جوانان دهه هشتادی نیز به چشم می‌خوردند.

اولین بخشی از پلیس را که دشمن صهیونیستی با حقد و کینه مورد اصابت قرار داد، پلیس ۱۱۰ بود که مشغول خدمت‌رسانی به مردم و دریافت گزارش‌های هموطنان عزیز بود.

البته لازم است به نقش مردم که با ارائه گزارش‌ها، با پلیس همکاری و مشارکت بسیار خوبی داشتند، اشاره و از این مسئولیت‌پذیری قدردانی کنم.

مؤمنی همچنین با حضور در میان کادر درمان این بیمارستان، به پرستاران و پزشکان که در این ایام، همدلانه پای کار ایستاده بودند، خداقوت جانانه گفت و تأکید کرد: نیرو‌های نظامی در دفاع از کشور، حافظان نظم و امنیت در داخل کشور و مدافعان سلامت و دیگران همه در یک سنگر هستیم؛ دشمن کل جامعه ایران را هدف گرفت که خوشبختانه با اتحاد مردم توطئه‌اش نقش بر آب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار