آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۶۳۱

تعدادی حامی و مبلغ صهیونیستی در گلستان دستگیر شدند

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت:خوشبختانه در این استان با مشکل جدی مواجه نبودیم، اما تعدادی حامی و مبلغ صهیونیستی در گلستان دستگیر شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: اقدامات قوه قضاییه در مقابله با تهدیدات امنیتی و تروریستی همچنان ادامه دارد ؛ خوشبختانه در استان گلستان با مشکل جدی مواجه نبودیم.

وی ادامه داد: در استان های درگیر تجاوزات رژیم غاصب، یکسری مزدوران داخلی به دشمن کمک کردند که طبق قوانین حاکم به ویژه قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی که سال 1399 تصویب و به مرحله اجرا رسیده است هر نوع اقدام ، همکاری و جاسوسی برای رژیم غاصب صهیونیستی حکم محاربه و افساد فی الارض دارد و مرتکبین به اشد مجازات محکوم می شوند.

آسیابی افزود: در گلستان تعدادی از افراد در حوزه حمایت یا تبلیغی به نفع رژیم صهیونیستی شناسایی و بازداشت شده اند. وی گفت: برای این افراد هم طبق قانون تحت عنوان تبلیغ علیه نظام ، اقدام به نفع رژیم صهیونیستی ، پرونده در استان تشکیل شده است که قطعا این پرونده ها نیز با دستور رئیس قوه قضاییه به صورت ویژه ، فوری و قاطعانه و با سرعت رسیدگی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار