آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۸۸۸
آغاز برداشت زردآلو؛

۴ هزار تن زردآلو روانه بازار چهارمحال و بختیاری می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برداشت زردآلو از باغات آغاز شده و پيش بينی‌می‌شود تا پايان فصل برداشت بيش از ۴ هزار تن زردالو روانه بازار گردد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو روح الله سعيدی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: برداشت زردآلو از باغات آغاز گرديده است وپيش بينی‌می‌شود تا پايان فصل برداشت بيش از ۴ هزار تن زردالو روانه بازار گردد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نحوه مصرف این محصول افزود: حدود ۷۰ درصد از زردآلوی برداشت شده‌ به‌صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و ۳۰ درصد باقی‌مانده در قالب خشکبار یا در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سعیدی بیان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در این استان حدود ۸۰۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۶ تن برآورد می‌شود.

وی افزود: اجرای عملیات‌هایی نظیر هرس اصولی، مدیریت کف‌باغ، کنترل علف‌های هرز، تغذیه صحیح درختان و مبارزه با آفات و بیماری‌ها در زمان مناسب، نقش مؤثری در بهبود عملکرد کمی و کیفی باغات دارد.

همچنین شیرانی مدیر باغبانی با بیان اینکه باغات زردآلوی استان تنوع ارقام بالایی دارند، گفت: ارقام «ملایری، آصفی، کتانی، جهانگیری، شکرپاره، تخم‌گردی و قیسی» از جمله گونه‌های زردآلو کشت‌شده در این استان هستند.

سمیرا بهامیر، مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان سامان نیز در پایان بیان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در این شهرستان حدود ۲۵۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۴ تن برآورد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار