
آیتالله مکار شیرازی: حکم تهدید مرجعیت، محاربه است
آیتالله مکارم شیرازی مرجع عالیقدر جهان تشیع طی نامهای تأکید کرد تهدید یا تعرض به رهبری و مرجعیت اسلامی، جرم محاربه است و مسلمانان باید با قاطعیت در برابر آن بایستند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جمعی از مردم و طلاب نامهای خطاب به مرجع تقلید شیعیان جهان حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی تنظیم کردند که در آن نسبت به تهدیدهای اخیر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی علیه مرجعیت و رهبری ابراز نگرانی شده است.
این مرجع تقلید شیعیان نیز در پاسخ به این نامه آوردهاند: «هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا تعرضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولتهای اسلامی حرام است.»
آیتالله مکارم شیرازی همچنین تأکید کردهاند که «لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشیمان نمایند و اگر در این راه متحمل مشقت یا خسارتی شوند، اجر مجاهد فی سبیلالله را خواهند داشت.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.