دولت با بی‌انضباطی مالی برخی بانک‌ها برخورد کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۰۰۲۷
آیت‌الله مکارم‌ شیرازی:

دولت با بی‌انضباطی مالی برخی بانک‌ها برخورد کند

آیت‌الله مکارم‌ شیرازی گفت: دولت باید بیش از پیش با بی‌انضباطی‌های مالی برخی از بانک‌ها برخورد کند و اجازه ندهد کار بانکی در کشور به جای حل مشکلات کشور، مشکلات را بیشتر کند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، این مرجع تقلید امروز در دیدار با رئیس دفتر رئیس جمهور که در دفتر معظم له برگزارشد اظهارداشت: در ابتدا سلام خود را به رئیس جمهور و خدمت گذاران نظام ابلاغ می‌کنم.

 

وی افزود: امیدوارم دولت در سالی که در آن هستیم بتواند خدمات مناسبی که در شأن مر دم ایران است ارایه دهد.

 

این مرجع تقلید بیان کرد: یکی از دعاهای ما در سال جدیداین است که انشاالله نزول رحمت الهی و بارش باران در کشور را شاهد باشیم.

 

وی گفت: نزول رحمت الهی و بارش‌ها در کشور موجب رونق گرفتن بخش کشاورزی و رفع نگرانی‌های مردم خواهد شد و به همین منظور توسعه بخش کشاورزی بسیار مهم است که امیدواریم به این مهم نائل آئیم.

 

آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت‌های دولت در سال جدید توسعه و تقویت بنیه اقتصادی کشور باشد که در این راستا باید لوازمی چون تقویت بانک مرکزی مورد توجه قراربگیرد.

 

وی گفت: دولت باید بیش از پیش با بی‌انضباطی‌های مالی برخی از بانک‌ها برخورد کند و اجازه ندهد کار بانکی در به جای حل مشکلات کشور، آن را بیشتر کند.

 

این مرجع تقلید گفت: حمایت از تولید و ارتقا وضعیت اقتصادی در کشور از مهم‌ترین وظایف دولت است که امیدواریم با فعالیت‌های دولت تولید در کشور رونق بگیرد.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار