آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۹۸۴۸
امام جمعه موقت بیرجند:

پیروزی بر صهیونیست ها حاصل بصیرت عاشورایی و تفکر مهدوی مردم است

حجت الاسلام رحیم آبادی گفت: ملت ایران با تأسی از فرهنگ عاشورا و حرکت در مسیر مهدوی، گام به گام به سوی پیروزی نهایی در برابر استکبار جهانی و تحقق حاکمیت جهانی اسلام پیش می‌رود.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مهدی رحیم‌آبادی امروز صبح (۹ تیر) در مراسم باشکوه تشییع شهدای مدافع وطن در بیرجند با تأکید بر نقش ایمان به خدا و اعتقاد به آخرت در مسیر مجاهدت اظهارداشت: اگر مخاطب انسان خداوند باشد و باور به یوم‌اللقاء داشته باشد، باید به سیره پیامبر اسلام (ص) رجوع کند.

 

امام جمعه موقت بیرجند در ادامه با استناد به آیه‌ای از سوره مبارکه احزاب، تأکید کرد که نگاه به تاریخ و سیره پیامبر اسلام پیام‌های بزرگی برای چنین محافل و ملت‌هایی دارد.

 

وی با بیان اینکه زندگی پیامبر اکرم (ص) دارای فرازها و سنت‌های مختلفی بوده است، اظهار کرد: اگر بخواهیم همه آن مطالب را در یک قالب قرار دهیم، شیرازه زندگی پیامبر همان حرکت عظیم ایشان پس از سال‌ها رنج در مکه و تشکیل حکومت اسلامی در مدینه است. پیامبر، پس از ۱۳ سال خون‌دل خوردن، موفق به پایه‌گذاری حاکمیتی محمدی شد که با قدرت، نورانیت و محبت، خوبی‌ها را برای بشریت به ارمغان آورد.

 

حجت الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به اینکه این راه به تنهایی توسط پیامبر (ص) یا امیرالمؤمنین (ع) نیز طی نمی‌شد، ادامه داد: تحقق این هدف نیازمند دو عامل اساسی است؛ یکی یاری مستقیم خداوند و دیگری وجود گروهی از مؤمنان ازخودگذشته که همانند شهدای مدافع وطن، همه چیز خود را در راه خدا فدا کردند.

 

وی با استناد به آیه ۶۴ سوره مبارکه انفال تأکید کرد: خداوند به پیامبرش می‌فرماید که اگر مؤمنانی همراه تو باشند، تو را یاری خواهند کرد. امروز نیز رهبر معظم انقلاب اگر به پیروزی‌هایی دست یافته‌اند، به‌واسطه وجود چنین مؤمنینی بوده که راه را با بصیرت و عشق پیموده‌اند و فانی در راه خدا شده‌اند.

 

امام جمعه موقت بیرجند افزود: ملت ایران، با وحدت و روحیه‌ای خانوادگی، نشان داده‌اند که این حرکت الهی و بزرگ ادامه دارد. ما هنوز در میانه مسیر هستیم و همان‌گونه که امام راحل فرمودند، این حرکت عاشورایی ملت مهدوی، باید به حاکمیت جهانی ختم شود.

 

وی تأکید کرد: آیه «لَقَدْ کانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» و آیات بعدی آن نشان می‌دهد که در این مسیر، نباید از دشمنان و سردمداران ظلم تعجب کرد. بلکه باید همانند پیامبر و یاران راستینش، با ایمان و تسلیم، در برابر فشارها ایستاد.

 

حجت الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به برخی کشورهای اسلامی که برخلاف مسیر حق حرکت می‌کنند، گفت: امروز ما صدها میلیون مسلمان داریم، اما آن مؤمنینی که عاشورایی فکر می‌کنند و اندیشه مهدوی دارند، ایستاده‌اند. آن‌ها همان امت وفاداری هستند که پا در رکاب ولایت‌اند و این مسیر را ادامه می‌دهند.

 

وی خطاب به ملت ایران گفت: برخی افراد باید آزموده شوند، برخی باید بمانند، و برخی در مسیر ریزش خواهند بود. همان‌طور که در دهه هفتاد فتنه‌هایی ایجاد شد، امروز نیز فتنه‌ها ادامه دارد و ما باید با بصیرت در میدان بمانیم.

 

وی با اشاره به فرهنگ عاشورا، بیان داشت: فرهنگ عاشورا تنها در گریه و عزاداری خلاصه نمی‌شود، بلکه فرهنگی است که بر پایه حاکمیت علوی بنا شده است. عاشورا به‌دلیل کنار گذاشته شدن ولایت علی (ع) و خانه‌نشین کردن ایشان شکل گرفت.

 

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه ملت ایران از مردم حجاز در عصر پیامبر و مردم کوفه در زمان امام علی برترند، اظهار کرد: این ملت با فرهنگ عاشورایی، با سرعت به سوی تحقق حکومت جهانی اسلام پیش می‌رود و این خون‌های ریخته‌شده برای چنین هدفی است. این پیروزی بزرگ جای تبریک دارد.

 

حجت الاسلام رحیم‌آبادی همچنین افزود: کسانی که می‌خواهند به حال و مقام شهدا برسند، باید بدانند استقامت، راز اصلی است. ملت ما با این استقامت، پیروزی را به صاحب اصلی آن یعنی امام زمان (عج) خواهند رساند.

 

وی با اشاره به حدیثی از امام سجاد (ع) خاطرنشان کرد: کسانی که در مسیر حق استقامت می‌ورزند، پاداشی برابر با هزار شهید دارند. این وعده الهی برای ملت ماست که در مسیر ولایت گام برداشته‌اند.

 

امام جمعه موقت بیرجند همچنین بیان داشت: ما به آنچه روزی آرزویش را داشتیم در عصر ظهور اتفاق بیفتد، امروز در کشور خودمان شاهدیم. دشمنان، از جمله رژیم صهیونیستی، با اتحاد و قدرت ملت ایران شکست خورده‌اند و این پیروزی‌ها حاصل بصیرت عاشورایی و تفکر مهدوی است.

 

حجت الاسلام رحیم‌آبادی در ادامه هشدار داد: این حرکت‌ها نیاز به مراقبت و تداوم دارد. همان‌طور که دشمن با یک پرنده مزاحم به‌دنبال اطلاعات ماست، در حوزه فرهنگ، سیاست و اقتصاد نیز با نفوذ فعالیت می‌کند. بنابراین، تیزبینی در این عرصه‌ها ضروری است.

 

وی در پایان گفت: باید با نگاه عاشورایی و تبعیت محض از ولایت، مسیر را ادامه داد. نه جلوتر از رهبر و نه عقب‌تر، بلکه دقیقاً در جایگاه تعیین‌شده. این همان راهی است که شهدا و اهل‌بیت به ما آموخته‌اند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار