آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۶۷۳

سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

سخنگوی سپاه گفت: فرمانده معظم کل قوا با تدبیر خود، نیرو‌های مسلح را آماده پاسخی درخور کردند و در کمترین زمان از آغاز تجاوز دشمن، عملیات مؤثر و کاملاً تعیین‌کننده نیرو‌های مسلح شروع شد.
سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهدای اقتدار و خاکسپاری فرماندهان شهید، اظهار کرد: حضور مردم مثل همه مقاطع حساس و مهم تاریخی، بسیار ممتاز و بی‌نظیر بود. پیام مردم به دشمن این بود که نظام جمهوری اسلامی ایران از سرمایه بی‌بدیلی به نام قدرت ملی برخوردار است.

سردار نائینی ادامه داد: این سرمایه ملی مهم‌ترین مؤلفه قدرت و بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی است و با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست؛ این انسجام، حضور، همدلی و این احساس وظیفه و تعهدی که مردم عزیزمان نسبت به شهدا دارند، در طول تاریخ و در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمونه ندارد.

وی درباره اهداف دشمن صهیونیستی از حمله به ایران و همچنین تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتصاب فرماندهان جدید که موجب بر هم خوردن محاسبات دشمن شد، گفت: دشمن متوهم است و هیچ‌گاه محاسباتی که در خصوص کشورمان داشته، درست نبوده است.

سخنگوی سپاه عنوان کرد: دشمنِ ملت ایران با تدبیر، حکمت، درایت و شجاعت یک مرد بزرگ الهی به نام حضرت آیت‌الله العظمی «سید علی خامنه‌ای» در جایگاه فرمانده کل قوا مواجه است و درک درستی از مؤلفه‌های قدرت اصلی نظام ندارد.

سردار نائینی با اشاره به حماقت دشمن در حمله به ایران، افزود: امروز غربی‌ها و بسیاری از عقلا و صاحب نظران عرصه سیاسی و نظامی اذعان دارند که رهبر معظم انقلاب اسلامی به سرعت وضعیت ناشی از جنگ را مدیریت و آرامش و ثبات را در جامعه تثبیت کردند.

وی اضافه کرد: فرمانده معظم کل قوا با تدبیر هوشمندانه خود، نیرو‌های مسلح را آماده پاسخی درخور کردند و در کمترین زمان از آغاز تجاوز دشمن، عملیات مؤثر و کاملاً تعیین‌کننده نیرو‌های مسلح شروع شد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: دشمن بر اساس توهم، خیالات بی‌جا و محاسبات اشتباه دست به چنین کار غلطی زد؛ اما به سرعت با پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح ایران مواجه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار