کد خبر:۱۲۸۰۹۰
رئيس دانشگاه گيلان:
دانشگاه گيلان بدون كنكور دانشجوي دكترا ميپذيرد
رئيس دانشگاه گيلان گفت: دارندگان مدرك ممتاز كارشناسي ارشد بدون كنكور در مقطع دكتري دانشگاه گيلان پذيرش ميشوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، عبدالله حاتمزاده روز گذشته در نشست شوراي آموزشي دانشگاه گيلان با اعلام اينكه دانشجويان ممتاز كارشناسي ارشد اين دانشگاه مي توانند بدون كنكور در مقطع دكتري پذيرش شوند، دارا بودن دانشنامه كارشناسي ارشد در رشته و گرايش تحصيلي مورد تقاضا از يكي از دانشگاههاي معتبر داخل يا خارج كه مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري باشد را از مهمترين شرايط پذيرش عنوان كرد.
وي دانشجوي نمونه كشوري در دوره كارشناسي ارشد با حداقل معدل 17 در دروس، سمينار بدون پاياننامه دوره كارشناسي ارشد از دانشگاههاي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و پذيرش يا چاپ حداقل دو مقاله در مجلات علمي-پژوهشي معتبر ملي و بينالمللي نمايه شده با تأييد گروه آموزشي پذيرنده دانشجو را از ديگر شروط پذيرش دانشجوي بدون كنكور در مقطع دكترا برشمرد.
رئيس دانشگاه گيلان تصريح كرد: اين دانشگاه در 9 رشته گرايش رياضي، فيزيك، علوم جنگل، علوم باغباني، مهندسي مكانيك، زبان و ادبيات فارسي و غيره از بين دانشجويان ممتاز مقطع كارشناسي ارشد بدون كنكور دانشجوي دكتري ميپذيرد.
حاتمزاده با بيان اينكه تحصيل در دوره دكتري تمام وقت است و پذيرش شدگان به هيچ عنوان حق اشتغال به كار ديگري را ندارند، بيان داشت: پذيرش نهايي پس از تاييد مدارك ارسالي داوطلبان، انجام مصاحبه علمي و رعايت مقررات مربوط به پذيرش دانشجو در مراحل گزينش انجام ميشود.
وي ادامه داد: شاغلان به خدمت در سازمانها و دستگاههاي دولتي در صورت پذيرش بايد موافقت كتبي و بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل را از سازمان متبوع خود اخذ و به هنگام ثبت نام ارائه كنند.
رئيس دانشگاه گيلان خاطرنشان كرد: ايران به عنوان يكي از كشورهاي قدرتمند در سالهاي اخير در زمينههاي علمي پيشرفتهاي خوبي داشته و اكنون كشورهاي مختلف دنيا خواهان تبادل و ارتباط بيشتر در زمينههاي علمي و تحقيقاتي با ما هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰