آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۲۱۹

کشف ابزار الکترونیکی فاقدمجوز در لردگان

دادستان شهرستان لردگان گفت: یک دستگاه ابزار الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز (استارلینک) در شهرک فجر شهرستان لردگان کشف گردید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، اسماعیل باقری گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی ماموران ذی‌ربط، یک دستگاه ابزار الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز (استارلینک) در شهرک فجر شهرستان لردگان کشف گردید.

دادستان شهرستان لردگان افزود: متهم مرتبط با این پرونده شناسایی و پس از دستگیری، با توجه به تفهیم اتهام در شعبه ویژه رسیدگی به جرایم امنیتی، با صدور قرار تأمین متناسب روانه زندان شده است.

باقری تأکید کرد: برخورد قاطع و قانونی با استفاده از تجهیزات ارتباطی غیرمجاز و هرگونه اقدامات مغایر با قوانین و مقررات جاری کشور، در دستور کار مراجع ذی‌ربط قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، طبق قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، نگهداری، استفاده یا واردات تجهیزات ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز رسمی مانند استارلینک جرم محسوب شده و متخلفان به حبس تعزیری درجه ۶ (۳ ماه تا ۲ سال)، ضبط تجهیزات غیرمجاز و جزای نقدی که توسط دادگاه تعیین می‌شود، محکوم خواهند شد. این مجازات‌ها بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقررات مرتبط با امنیت شبکه‌های ارتباطی وضع شده‌اند و در شرایط ویژه مانند جنگ یا وضعیت‌های امنیتی، تا سه درجه تشدید می‌شوند. رسیدگی به این جرائم در شعب ویژه دادگاه انقلاب و به صورت خارج از نوبت انجام می‌پذیرد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار