کد خبر:۱۲۸۱۳۶
مراسم اختتامیه راهیان نور دانشگاه آزاد ساری برگزار شد
همزمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازي خرمشهر مراسم اختتاميه اردوي راهيان نور دانشجويان دانشگاه آزاد ساري برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، همزمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازي خرمشهر و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم اختتاميه اردوي راهيان نور دانشجويان دانشگاه آزاد ساري برگزار شد.
این مراسم عصر دیروز با حضور نياز آذري، رئيس دانشگاه آزاد ساري؛ مدانلو، مسئول بسيج دانشجويي مازندران و جمعي از مسئولان و دانشجويان در سالن همايش هاي اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
نیاز آذری در اين مراسم حماسه ماندگار آزاد سازي خرمشهر را تبريك گفت و افزود: حماسه سوم خرداد يكي از درخشانترين حماسههاي هشت سال دفاع مقدس است كه بايد به طور صحيح و كامل براي آيندگان بازگو شود.
وی با بیان اینکه اخلاص، خداترسي و خدادوستي رزمندگان عامل اصلي اين پيروزي بزرگ بود، افزود: بسيج مظهر اخلاص و همت و تلاش براي سعادت جامعه است و دانشجویان بسیجی به عنوان رهروان راه نوراني شهيدان بايد در حفظ ارزش ها و آرمان های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و گذشت پيشگام باشند.
نياز آذري تصريح كرد: دانشجوی بسیجی نباید منفعل و غیرفعال باشد بلکه هميشه بايد در صحنه حضور داشته باشد و جامعه ما به روحيه بسيجي و فرهنگ بسيجي نياز مبرم دارد.
وی با اشاره به ضرورت ترويج فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: در اردوي راهيان نور شما جوانان از مناطقي بازديد كرديد كه رزمندگان برای جان دادن در راه خدا از یکدیگر سبقت می گرفتند و شهادت آرزويشان بود.
رئيس دانشگاه آزاد ساري رسالت و مسئوليت دانشجويان بسيجي را بسيار سنگین خواند و گفت: همانطور كه شما جوانان عزيز و آينده سازان نظام مقدس جمهوري اسلامي مي دانيد مقام معظم رهبري تاكيد زيادي بر جهاد علمي و جنبش نرم افزاري دارند و دانشجويان بسيجي بايد در جهاد علمي و جنبش نرم افزاري پيشگام باشند.
نياز آذري در پايان تصريح كرد : بسيجي به عنوان يك مشاور امين با همت و تلاش خود مي تواند الگوي ديگران باشد و مسير و راه شهدا را در جامعه احيا كند و مي تواند از خدمات رزمندگان و شهدايي كه از فرصت ها درست و خوب استفاده كردند درس بگيرد و به جامعه خود خدمت كند.
شایان ذکر است، بیان خاطرات جنگ توسط عبدالله ابراهیمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی و از جانبازان و رزمندگان عملیات آزاد سازی خرمشهر (بیت المقدس ) و همچنین اجراي تئاتر زنده به سوي خورشيد از دیگر برنامه های این مراسم بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰